От мома не иска да работи в града ту хваща ту губи станциите в багажника под горната кора има няква кутийка уж била за нея ама кабелите са наред
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да поправя ориналната антена,има ли смисъл
Collapse
X
-
за нея е кутийката колега и виж каде отиват кабелите,на моята отиват на задното стъкло където най-долните две ленти на реотана не греът а са антена и ако при теб са прекъснати може да е от това.
EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеа кутийката е усилвател и следва да има захраване, за да работи добре антената!
Почти съм сигурен ,че нее пуснато захранване от радиото към антенния усилвател!!!От радиото от изхода за управление на усилвател (RMT) трябва да се върже +са...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
-
а моита кутиика, защо е пред огледалото на предното стакло и от нея старчат едни гетаксови черни роги много близо до гумата на стаклото и са колкото половината стакло ,като дам контакт и от долу свети червен светодиот и е захваната с някаква планка на стоиката на огледалото.Остави всичко,но на пласмасата си има и емблемата на Алфа,разглеждах е ,че мислих да не би да е китаиска измишльотина от предишния собственик,но си е закачена с някаква букса вътре в плафона, която си идва с инсталацията и кабела е увит с дунапрен.sigpicAlfa Romeo 155 1,8 8V TS ; Suzuki Vitara
Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO.....
Comment
-
Първоначално публикувано от krasisashkov Покажи съобщениеа моита кутиика, защо е пред огледалото на предното стакло и от нея старчат едни гетаксови черни роги много близо до гумата на стаклото и са колкото половината стакло ,като дам контакт и от долу свети червен светодиот и е захваната с някаква планка на стоиката на огледалото.Остави всичко,но на пласмасата си има и емблемата на Алфа,разглеждах е ,че мислих да не би да е китаиска измишльотина от предишния собственик,но си е закачена с някаква букса вътре в плафона, която си идва с инсталацията и кабела е увит с дунапрен.
П.П. Да не кажа, че повечето са такива.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Колата никога не е била в Италия.Купена е на 09.01.1993 год от Бг нова и е била сабственост само на един човек и аз е взимам от него и в документите, които ми даде с нея намерих и таз фактура на негово име.Едва ли се е занимавал с такива неща.Но знае ли човек.sigpicAlfa Romeo 155 1,8 8V TS ; Suzuki Vitara
Който не може да си купи FERRARI,си купува ALFA ROMEO.....
Comment
-
Добре де ,не се пали! Може и да го има като аксесоар...откъде да знам. Няма да се учудя и на има и на задния калник навиваща се пръчка. Факта е ,че оригиналния усилвател стои отзад и е вързан към реотаните.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
При мен след дълги търсения и умувания се оказа че въпросния усилвател е закачен за дясната колонта отзад. Което не отговори на въпроса защо имам свободни букси на мястото където обикновенно се намираAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
Comment